Telemarketing

Försäljning till privat- och företagskunder.B2C Telemarketing

B2C / B2B

Detta är ett av de mest prisvärda alternativet för ett företag att nå ut till nya kunder. Vi är specialister inom kall/varm-kund försäljning via telemarketing gentemot privatpersoner och företag. Det som gör att vi sticker ut i området kvalite är för att vi har erfarenheter inom kundservice, field sales och telemarketing och vi vet vad modern försäljning innebär och hur vi utför det. Vår ambition är att göra kunder nöjda. Detta medför att vi kan generera fler nöjda och kvalitativa kunder som vill stanna hos er länge i stora volymer samtidigt som våra säljare stärker ert varumärke. Alla våra säljare har genomgått flertalet utbildningar inom kunddialog, behovsanalyser, service, kundanpassade presentationer med trevliga och artiga tillvägagångssätt Vi arbetar enbart med starka varumärken i dagsläget och en av dessa har tagit första platsen i SKI-mätningar de 3 senaste åren.
Se våra referenser.


 Utförliga rapporter
Vi levererar utförliga rapporter på daglig basis baserat på era önskemål. Uppladdning av ljudfiler på en FTP tillsammans med återkopplingar på samtal med feedback inom kvalitet och produkt.
Öka lönsamheten
Öka lönsamheten genom att ha en bra nivå sälj och kvalite genom att arbeta med försäljningsretorik där kunden styr dialogen mot köpet.
Intern ångerhantering
Vi bearbeatar kunder som ångrat sitt abonnemang och undersöker anledningar till ånger och återkopplar feedback tillbaka till vår uppdragsgivare.


Vi ökar nåbarheten på ert adressmaterial
Vi använder oss av avancerad segmentering och komplexa system med utvecklade uppringningsmetoder för att komma i kontakt med så många av era kunder som möjligt.
Vi följer bransch-organisationens Kontaktas riktlinjer
Vi arbetar med en dialer konfigurerad med uppringningsinställningar som är godkända av Kontakta(tidigare SCCF).

Utvecklingen av individen
Vi har verktyg som främjar utvecklingen av individen. Vi arbetar aktivt med medlyssningar, coaching, projiceringar av resultat, utbildningsprogram & kvalitetsundersökningar.