Söker du ett jobb i Spanien?


Oavsett om du vill jobba i Gran Canaria under ett halvår eller göra en permanent flytt, så hjälper vi till med allt som behövs för att du ska komma igång med ditt liv i Spanien. Vi har skapat god kontakt med bl.a fastighetsägare och mäklare så vi utan krångligheter kan hjälpa till med att hitta en bostad. Vi har erfarenhet av att jobba med svenskar som sökt jobb i Spanien i över 10 års tid. Hör gärna av dig om det är något du undrar över.

Vi hjälper även till med allt pappersarbete med myndigheterna som du behöver för att komma igång som arbetare i Spanien, dvs NIE (ditt spanska personnummer), ‘numero seguridad social’ (ditt arbetstillstånd) samt att öppna ett spanskt bankkonto m.m. Allt som krävs för att du ska kunna erhålla ett jobb i Spanien.Jobb i Spanien

Jobba på Gran Canaria med 350 soldagar per år


På södra delen av Gran Canaria, Playa del Ingles, har vi ett sammansvetsat team av svenskar i våra rymliga lokaler. Gran Canaria är känt för sitt eviga paradisklimat med upp mot 350 soldagar per år och ön erbjuder ett brett utbud av aktiviteter – allt ifrån milslånga stränder till bra sportanläggningar och ett fartfyllt uteliv. Intresset bland svenskar att jobba i Spanien har ökat dramatiskt sedan möjligheterna med EU öppnats upp..Jag vill också ha ett jobb i Spanien!


Vi söker alltid efter talanger och tar gärna emot spontanansökningar, tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi värdesätter den sökandes inre egenskaper.

Du behöver inte vara spansktalande då vi arbetar mot den svenska marknaden. Vi är ivriga på att veta vad du har att erbjuda oss!

Ta chansen och gör något de flesta vill, men inte vågar!

  UppsalaGran Canaria

  REKO är den bästa arbetsplatsen jag har varit på! Mår mycket bättre här tack vare mentaliteten och livskvalitén.”


  • Världens bästa klimat på Gran Canaria
  • En gedigen säljerfarenhet och utbildning
  • Representera några av Sveriges starkaste varumärken
  • Höga ersättningsnivåer
  • Klättra inom företaget och branschen
  • En oförglömlig tid och vänner för livet