Jobba i Spanien


En internationell karriär inom försäljning och marknadsföring.


Drömmer du också om att jobba i Spanien? Vill du arbeta på ett framgångsrikt företag på Gran Canaria med en ljus framtid tillsammans med riktiga vinnarskallar som älskar att se möjligheter? Då tycker vi att du definitivt ska fortsätta läsa.Om tjänstenVill du bo i värmen och samtidigt utvecklas i din yrkeskarriär? Vi erbjuder massvis med människor möjligheten att kunna bo och jobba i Spanien.

Vill du arbeta på ett framgångsrikt företag med en ljus framtid tillsammans med riktiga vinnarskallar som älskar att se möjligheter?

Då tycker vi att du definitivt ska fortsätta läsa.

Det eviga paradisklimatet på Gran Canaria i kombination med den oslagbara naturen skapar en så kallad året-runt-säsong till skillnad från södra Europa/medelhavs-klimatet som endast har “strand-klimat” på sommaren. Varje år är det mellan 600.000 och 1.000.000 turister på Kanarieöarna, så här finns det mer än nog att göra.

På Gran Canaria finns det rockbarer, jamsessions, diskotek och nattklubbar med inriktning på salsa, magdans, tango och flamencoshow m.m, som alla håller öppet långt in på natten. Men du kan självklart också ta dig en lugn och fredlig tur på stranden och titta på stjärnorna. Festa och ligga på stranden är givetvis bara en liten del av vad Gran Canaria har att erbjuda.

För den som vill röra på sig bjuder ön på bl.a. golf, tennis, padel, volleyboll, surfning, segling, havsfiske, klättring, cykelturer. Varför inte hoppa fallskärm eller prova på att dyka? På REKO är många av säljarna tävlingsinriktade och det anordnas ofta olika sportaktiviteter.

Vi erbjuder ett intressant och lönsamt arbete i en entusiastisk och utvecklande arbetsmiljö på en plats som är känd för sin eviga sommar med över 340 soldagar.

Vi förser dig med goda erfarenheter och kompetenser som du kan ha nytta av i alla sammanhang livet igenom. Framförallt om du önskar att jobba inom försäljning eller marknadsföring i framtiden, så kan detta vara ett viktigt steg i din yrkeskarriär samtidigt som att du får chansen om att bo och jobba i Spanien.

Arbetskraften består av 30 sammansvetsade svenskar, med en ålder ifrån 18 till 60 år, med huvudtyngd runt 20-26 år. Vi erbjuder en fast grundlön + provision och bonusar. Den genomsnittliga lönen som betalas ut här är nämnvärt högre än vad den genomsnittliga kanariebon tjänar, detta givetvis pga vi jobbar mot Sverige samtidigt som Kanarieöarnas levnadskostnader är avsevärt lägre än de flesta andra platser.

Arbetstiderna som är 10:30 – 18.00 måndag till torsdag (d.v.s 27,3h/veckan) gör att du kan njuta av solen på stranden varje dag innan jobb och slappa på kvällen med hyggliga människor. Samtidigt som du har en långhelg varje vecka! Du får även möjlighet att jobba extra då vi har öppet varje fredag och söndag.

Vår personal är vår ryggrad och hos oss får du en gedigen sälj- och produktutbildning. Allt ifrån utbildningsprogram till individuell coachning och stöttning tillsammans med välutvecklade säljstödsprogram för att du ska lyckas på bästa sätt, vilket även är en av våra framgångsfaktorer.

Kontoret ligger centralt i Playa del Ingles, södra delen av ön, där klimatet ofta blir beskrivet som världens bästa och har en turist-säsong året runt! Det unika landskapet och miljön låter dig göra en oändlig rad olika aktiviteter samt ha en skön livsstil.

Givetvis anordnas det gemensamma aktiviteter och massor av tävlingar som kan handla om allt från t.ex en middag till en weekendresa. Detta är bara en bråkdel av evenemang som vi anordnar för att ha en trevlig arbetsatmosfär på REKO. Telefonförsäljare är generellt väldigt sociala människor och många av oss umgås mycket tillsammans på fritiden också.

Gör som många andra redan gjort, ta chansen till en möjlighet att jobba i Spanien. Vi väntar på din ansökan!

Tryck HÄR för att ansöka om att jobba i Spanien.


Du kommer att få tydlig feedback och coachning som gör att du snabbt kommer in i uppgiften och givetvis en gedigen utbildning som fortlöper så länge din karriär pågår hos oss. Som evidens på att våra metoder är framgångsrika så har vi vunnit utmärkelser för bl.a. ’Årets Säljbolag’, ’Årets Ledare’ och ’Årets Säljare’.

Jobba i Spanien

Vi söker dig som: • Positiv, energisk och utåtriktad
 • Tävlingsinriktad, ambitiös och gillar högt tempo
 • Trivs med människor och är vinnartypen
 • Brinner för utveckling
 • Vill göra karriär inom försäljning & marknadsföring


Erfarenhet av försäljning är ett plus men inget krav då vi har lång erfarenhet av att utveckla vår personal från grunden.Vad vi erbjuder

 • En fast månadslön + provision + betalda semesterdagar enligt spanska kollektivavtal.
 • Gran Canarias bekvämaste arbetstider, måndagar-torsdagar (27,5 timmar/vecka) ger dig möjlighet att njuta av stadens alla nöjen och upplevelser.
 • Kontinuerliga säljutbildningar och individuell coachning med tydlig uppföljning av din utveckling, dina resultat och ditt kundunderlag.
 • Enormt goda karriärmöjligheter då du kommer vara med från grunden – i en organisation som befinner sig i expansivt skede där ledare alltid blir lyfta internt.
 • Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån bonusar till teknikprylar och resor.
 • Möjlighet att jobba på vårt kontor i Uppsala.
 • Vi hjälper till med att hitta bostad samt allt pappersarbete (NIE, Numero de Seguridad Social etc) som behövs för att komma igång som svensk i Spanien.
 • Friskvårdsbidrag, en härlig arbetsatmosfär, spanskakurser, skapandet av ett vinnande team och mycket mera.

Jobba i Spanien


Lön, ersättning och förmåner


En fast månadslön som trygghet för dig samt en rörlig del i form av provision utan tak samt extra bonusar.
Betalda semesterdagar enligt kollektivavtal.
Förmåner så som aktiviteter, gymkort m.m.

Jobba i Spanien


Anställningsvillkor


Tillsvidare. 28 timmar/ vecka, 6 tim 45 min /dag, måndag – torsdag. Med möjlighet att jobba extra på fredagar.

Jobba i Spanien


Kontorsadress


Avd de Moya 6, C.C Eurocenter –  35100 Playa del Ingles, Gran Canaria.

Vill du jobba i Spanien? Tveka inte, ANSÖK!


Vi söker alltid efter talanger och tar gärna emot spontanansökningar, tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi värdesätter den sökandes inre egenskaper.

Du behöver inte vara spansktalande då vi arbetar mot den svenska marknaden. Vi är ivriga på att veta vad du har att erbjuda oss!

Ta chansen och gör något de flesta vill, men inte våga

  UppsalaGran Canaria