Jobba i Spanien

En karriär inom försäljningAlt Text

Flytta till Spanien – rent praktiskt

Oavsett om du vill jobba i Barcelona eller på Gran Canaria, under ett halvår eller göra en permanent flytt, så hjälper vi till med allt som behövs för att du ska komma igång med ditt liv i Spanien. Vi har skapat god kontakt med bl.a fastighetsägare och mäklare så vi utan krångligheter kan hjälpa till med att hitta en bostad. Vi hjälper även till med allt pappersarbete med myndigheterna som du behöver för att komma igång som arbetare i Spanien, dvs NIE (ditt spanska personnummer), ‘numero seguridad social’ (ditt arbetstillstånd) samt att öppna ett spanskt bankkonto m.m.Alt Text

Jobba i Barcelona – storstadskänslan med stränderna

Det moderna kontoret ligger ett stenkast ifrån stadens centrum. Bara minuter bort finner du hjärtat av staden, Plaza de Catalunya, samt mestadels av allt som Barcelona har att erbjuda i form av stränder, restauranger, uteliv och kulturarv. Med en hög livskvalitet och samtidigt låga levnadsomkostnader har Barcelona blivit en av de främsta städerna för utlandssvenskar att etablera sig i.

Tryck här för att se vår utannonserade tjänst om jobb i BarcelonaAlt Text

Jobba på Gran Canaria med 350 soldagar per år

På södra delen av Gran Canaria, Playa del Ingles, har vi ett sammansvetsat team av svenskar i våra rymliga lokaler. Gran Canaria är känt för sitt eviga paradisklimat med upp mot 350 soldagar per år och ön erbjuder ett brett utbud av aktiviteter – allt ifrån milslånga stränder till bra sportanläggningar och ett fartfyllt uteliv.

Tryck här för att se vår utannonserade tjänst om jobb i Gran CanariaAlt Text

Vad våra anställda säger

På REKO Marketing satsar vi på vår personalstyrka och ser alla samarbeten som långsiktiga. Genom kontinuerliga utbildningar, teambuilding och coachning kan vi växa tillsammans. Vi gör det dessutom på en perfekt plats där vi har ett av världens bästa klimat. Vill du också ta chansen att jobba i Spanien?

Läs mer om vad några av våra anställda säger om att jobba i Spanien


Kan det bli bättre?

  • Världens bästa klimat på Gran Canaria
  • Storstadspulsen i Barcelona
  • En gedigen säljerfarenhet och utbildning
  • Representera några av Sveriges starkaste varumärken
  • Höga ersättningsnivåer
  • Klättra inom företaget och branschen
  • En oförglömlig tid och vänner för livet

Är du sugen på att bli REKO?

Vi söker alltid efter talanger och tar gärna emot spontanansökningar, tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi värdesätter den sökandes inre egenskaper. Du behöver inte vara spansktalande då vi  arbetar mot den svenska marknaden. Vi är ivriga på att veta vad du har att erbjuda oss! Ta chansen och gör något de flesta vill, men inte vågar.

Skicka in din ansökan