Besöksbokning

Besöksbokning till privat- och företagskunder.Besöksbokning

Besöksbokning

Besöksbokning är ett ypperligt alternativ för att se till att era utesäljare håller sig upptagna ute på fältet istället för att hänga på kontoret. Många företag slösar massvis med pengar på att anställa folk för att sköta mötesbokningen. Det brukar fungera till en viss grad, tills det att man tappar sina duktiga säljare eller att man får lite svårare att anställa kompetent personal. Då sitter man med personal i överflöd med höga kostnader, detta problem upplever många företagare i näringslivet. Ett annat alternativ är att era säljare sitter och bokar sina egna möten vilket också är slöseri på tid då säljarens huvudsakliga uppgift är att ta in fler kunder och att bearbeta sina befintliga. Lägg det jobbiga hos oss och se till att era säljare har fler kunder att besöka och därmed öka sin försäljning. En glad säljkår är en bra säljkår och det blir dom genom att göra fler affärer. Ni kommer på kort tid se att kostnaden för att ta in duktiga mötesbokare ökar försäljningen och därmed omsättningen. Utförliga rapporter
Vi levererar utförliga rapporter på daglig basis baserat på era önskemål. Uppladdning av ljudfiler på en FTP tillsammans med återkopplingar på samtal med feedback inom kvalitet och produkt.
Öka lönsamheten
Öka lönsamheten genom att ha en bra nivå sälj och kvalite genom att arbeta med försäljningsretorik där kunden styr dialogen mot köpet.
Intern ångerhantering
Vi bearbeatar kunder som ångrat sitt abonnemang och undersöker anledningar till ånger och återkopplar feedback tillbaka till vår uppdragsgivare.


Vi ökar nåbarheten på ert adressmaterial
Vi använder oss av avancerad segmentering och komplexa system med utvecklade uppringningsmetoder för att komma i kontakt med så många av era kunder som möjligt.
Vi följer bransch-organisationens Kontaktas riktlinjer
Vi arbetar med en dialer konfigurerad med uppringningsinställningar som är godkända av Kontakta(tidigare SCCF).

Utvecklingen av individen
Vi har verktyg som främjar utvecklingen av individen. Vi arbetar aktivt med medlyssningar, coaching, projiceringar av resultat, utbildningsprogram & kvalitetsundersökningar.