Vad våra anställda säger

Detta är vad våra medarbetare tycker om att arbeta på REKO Marketing Uppsala.Vad våra anställda säger om att jobba på REKO Marketing

“Jag började jobba på REKO i januari 2015 utan någon tidigare säljerfarenhet men tack vare ett tydligt driv från min sida i kombination med bra ledare och chefer som tog tillvara på min passion så kunde jag vidareutvcklas och snabbt anvacera inom företaget. Jag har egentligen dag för dag fortsatt att utvecklats på egen plan men även tillsammans med företaget och kollegor och jag har alltid haft roligt under tiden som jag har gjort det , och det kommer jag se till att fortsätta att ha!

Det kan låta klyschigt men sanningen är att REKO är den bästa arbetsplatsen som jag jobbat på och jag ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Under min tid på “REKO har jag inte bara fått vänner för livet utan även skaffat mig ovärderliga erfarenheter inom yrkelslivet samtidigt som jag har hjälpt både företaget och otaliga medarbetare att lyckas, vilket är något jag brinner för.”

Filip Wadelius - Försäljningschef - på REKO sedan Januari 2015


“Jag började min REKO-resa på Gran Canaria kontoret där jag stormtrivdes i 2,5 år  och därefter flyttade jag tillbaka till Sverige och började jobba på Uppsala kontoret. Det är helt underbart att det finns ett kontor på Gran Canaria och att man har möjligheten att jobba där. Det bästa med REKO Marketing är kollegorna och cheferna som gör hela atmosfären och med tanke på att företaget hela tiden växer så ges det bra möjligheter för de som vill göra karriär inom försäljning. Så vill man utvecklas och lyckas inom sälj samtidigt som man alltid har roligt så är REKO det självklara valet!”

Venesa - Utbildare och B2B Säljare - på REKO sedan december 2013
Vad våra anställda säger om att jobba på REKO Marketing


Vad våra anställda säger om att jobba på REKO Marketing

“Jag har jobbat på företaget sedan juni 2017 då jag först startade som sommarjobbare, därefter har jag jobbat vid sidan av studierna då jag studerat sista året på Rosendalsgymnasiet. När jag sökte till REKO ville jag framförallt bli skickligare på att kommunicera med människor då det är en färdighet som jag vet att jag kommer ha nytta av i livet.
Idag har jag en roll som säljande coach för ett deltidsteam, tack vare REKO så har jag utvecklats så pass mycket inom försäljning så att jag nu får dela med mig av mina kunskaper till blivande toppsäljare. Förutom detta har REKO erbjudit en fantastiskt arbetsmiljö som gjort att det blivit otroligt roligt att komma till jobbet varje dag. Alla arbetskollegor, chefer samt coacher har även varit otroligt bra på alla möjliga vis, vi är ett team som hjälper varandra utvecklas hela tiden.”

Sanna - Säljare & Coach - På REKO sedan Juni 2017


“Min tid på REKO började i augusti 2016 på Uppsalakontoret som då var helt nyöppnat. Tanken var bara att jobba en utbildningsmånad för att sedan flytta ner till Gran Canaria och jobba på kontoret där. Det som skulle bli en månad i Uppsala blev istället fyra månader då jag trivdes så pass bra. Ett högt och härligt tempo kombinerat med den välförankrade REKO-mentaliteten att alltid utvecklas var en stor grund till att jag trivdes så bra. Trots att jag hade jobbat ett par år inom försäljning sen tidigare så lärde jag mig otroligt mycket eftersom att man varje dag fick grym återkoppling och coachning samt ny fördjupning inom avancerad försäljningsteknik som hjälpte mig att hela tiden ta nya steg. Det som betytt mest för min egen utveckling är att alla chefer jag har haft alltid varit beredda att hjälpa mig att nå riktigt långt och har du själv den inställningen i bagaget så kan du nå riktigt, riktigt långt på REKO.

Till slut så bokade jag biljetten till Spanien och trivdes som förväntat precis lika bra på kontoret där. Totalt blev det ungefär ett år på REKO innan jag drog igång med mina universitetsstudier och det jag vann var ett fantastiskt äventyr innehållandes ovärderliga erfarenheter inom försäljning, utlandsflytt samt vänner för livet.”

Johan - Säljare - På REKO mellan Augusti 2016 och Juli 2017
Vad våra anställda säger om att jobba på REKO Marketing


Vad våra anställda säger om att jobba på REKO Marketing

Det var väldigt lätt att komma in i teamet på företaget och det är en kanonbra atmosfär med positiv energi och medarbetare i alla åldrar där man känner sig avslappnad, trygg och kan vara sig själv. Jag känner inte heller samma stress som jag upplevt på tidigare säljjobb, framför allt pga de gruppmöten, workshops m.m som vi har där vi bearbetar arbetsmomenten gruppmässigt och individuellt. Man får givetvis ta individuellt ansvar och försäljningen är utmanande på ett roligt sätt – även fast jag jobbat med försäljning sedan innan jag kom till företaget så är det utmanande. Det är mycket som krävs och vill man ha en utmaning så är det ett perfekt ställe att komma till. Inom projektet jag sitter på så utvecklas jag väldigt mycket pga det är en bred försäljningsprocess, det är jättebra, framför allt om man tänkt sig bygga en karriär. Man blir även väl tillhandahållen av cheferna och det ges bra förutsättningar att utvecklas inom sin försäljning och även stegra lönemässigt.

Johan - Säljare - på REKO sedan Januari 2018


 Uppsalas bästa arbetsplats?

  • En gedigen försäljningserfarenhet och utbildning från prisbelönta ledare och coacher
  • Representera några av Sveriges starkaste varumärken
  • Höga ersättningsnivåer
  • Klättra inom företaget och branschen
  • En oförglömlig tid, tävlingar och händelser utöver vanliga och vänner för livet

Är du sugen på att bli REKO?

Vi söker alltid efter talanger och tar gärna emot spontanansökningar, tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi värdesätter den sökandes inre egenskaper och vi jobbar aktivt med utbildningar. Vi är ivriga på att veta vad du har att erbjuda oss!

Skicka in din ansökan