Bli en del av Reko

En karriär inom försäljningAlt Text

En speciell arbetsplats

REKO Marketing är utan tvekan en speciell arbetsplats, en plats som sprudlar av energi och fylld av ambitiösa medarbetare. Vi är ett innovationsfyllt företag vars framgång grundas i vår erfarenhet i kombination med nyskapelse. Tillväxt – tempo – tydliga mål är ord som beskriver vardagen hos oss och eftersom vi jobbar med med några av Sveriges starkaste varumärken har vi naturligt höga krav på oss som leverantör.


Alt Text

Inget åt slumpen

Vårt kontor i Uppsala öppnades upp under hösten 2016 och sedan dess har vi gjort en tydlig tillväxt, men vi befinner oss fortsatt i startgroparna! På REKO ser vi alltid till att ha tydliga mål där vi inte lämnar något åt slumpen. Hos oss kan du förvänta dig en snabb fot in i teamet. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning. Du får givetvis tydlig feedback som gör att du snabbt kommer in i uppgiften samt en gedigen utbildning som fortlöper så länge din karriär pågår hos oss – som rör allt ifrån den personliga utvecklingen som individ till avancerade försäljningstekniker. Med andra ord sätter vi alltid medarbetarna i fokus och våra unika metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom branschen då vi ständigt befinner oss i tillväxt och som ytterligare evidens även blivit utsedda till bl.a. ’Årets Säljbolag’, ’Årets Ledare’ och ’ÅretsSäljare’ för TV-jätten Canal Digital, inte senast för fjolåret 2017. Idag erbjuder REKO dig fantastiska möjligheter att växa som försäljare och människa, samt klättringsmöjligheter inom företaget då REKO befinner sig i ett expansivt skede.Alt Text

Vad våra anställda säger

På REKO Marketing satsar vi på vår personalstyrka och ser alla samarbeten som långsiktiga, med resultat och trivsel i fokus. Genom kontinuerliga utbildningar, teambuilding och coachning kan vi växa tillsammans.

Läs mer om vad några av våra anställda säger om att jobba hos oss på REKO Marketing i Uppsala.


 

Ansök idag

Vi söker alltid efter talanger och tar gärna emot spontanansökningar, tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi värdesätter den sökandes inre egenskaper samt står för all utbildning. Vi är ivriga på att veta vad du har att erbjuda oss! Ta chansen! 

 

Skicka in din ansökan