Vad våra anställda säger

Detta är vad våra medarbetare tycker om att arbeta på REKO.Vad våra anställda säger om at jobba och bo i spanien

Hur länge har du arbetat på REKO?

“Jag har jobbat på REKO Marketing sedan sommaren 2015 och jag lär stanna här länge till! “

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“Hade innan hört uttrycket: “Skapa ett liv som du inte behöver ta semester ifrån” och det är verkligen vad jag känner när jag bor här. Jag lever ett socialt liv på en av världens vackraste ställen med gott väder året runt. Jag vaknar varje dag med ett stort leende och ser fram emot att gå till jobbet för att jobba tillsammans med familjen REKO. Vi är ett team, här sitter vi alla på samma tåg och ingen lämnas ensam på perrongen!”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?

“Det var egentligen ett väldigt spontant beslut. Jag har alltid velat testa på något nytt och flytta till värmen. Sökte flera jobb, hade flera intervjuer, men jag fastnade för REKO. Det kändes som ett seriöst callcenter med möjligheter att utvecklas.”

Joseph


Hur länge har du arbetat på REKO?

“Jag har varit på ön till och från sedan 2013. Jobbade på REKO Marketing i 7 månader den första tiden. Därefter åkte jag hem till Sverige ett tag och nu har jag varit tillbaka på REKO sedan oktober 2015.”

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“Jag tycker seriöst att REKO är den bästa arbetsplatsen jag någonsin har varit på. Allt från kollegorna till cheferna. Sedan är det praktiskt taget omöjligt att ha tråkigt på Gran Canaria då man lever ett väldigt socialt liv. Generellt mår man mycket bättre här tack vare den lugna mentaliteten och den höga livskvalitén!”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?

“Det började med en charterresa hit och under den veckan träffade jag massa härliga människor. När jag kom hem visste jag direkt att jag ville tillbaka. Tanken var att börja på bartenderskolan men sedan fick jag höra att det fanns ett svenskt callcenter och sökte jobb direkt.”

Venesa
Vad våra anställda säger om at jobba och bo i spanien


Vad våra anställda säger om at jobba och bo i spanien

Hur länge har du arbetat på REKO?

“Jag var med från dag 1 då bolaget öppnades och jobbade på REKO totalt i ca 2 år”

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“Underbart, bekväma arbetstider med palmer och sol utanför kontoret. Jag växte otroligt mycket på REKO Marketing, både yrkesmässigt och personligt.”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?

“Eftersom jag är en utmärkt säljare samt kommunikatör och alltid vill skapa resultat i mitt yrkesliv passade det mig perfekt, sedan att vara omgiven av medarbetare och chefer som brinner för samma sak gjorde valet självklart. Soliga stränder och värme året runt är inte så pjåkigt heller :)”

Dennis


Hur länge har du arbetat på REKO?

“Arbetade på Reko i 2 år.”

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“Man fick väldigt bra utbildningar och träffade många härliga människor. Vissa står en väldigt nära än idag.”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?

“Flyttade ner till Gran Canaria mycket pga av att jag ett halvår innan mötte en kille där då jag arbetade för Apollo. Livet är väldigt enkelt och spontant här nere och man har sommar året runt. där. Vill man ha äventyr och är trött på den kalla Svenska vintern är det hit man ska söka sig till!

Frida
Vad våra anställda säger om at jobba och bo i spanien


Vad våra anställda säger om at jobba och bo i spanien

Hur länge har du arbetat på REKO?

“Jag har arbetat på Reko Marketing sedan juni 2014 då jag kom till Gran Canaria.

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“På Reko är vi ett grymt team med god sammanhållning där man lätt känner sig välkommen. Vi jobbar hårt under arbetsdagarna för att nå våra mål, Men under helgerna ser vi till att åka iväg på företagsaktiviteter då vi kan göra allt från att äta middagar till att vi åker go-cart hela gruppen. Reko Marketing är en plats för dig som känner att du vill utvecklas som säljare och vill leva med minst 350 soldagar per år.”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?

“Jag kände att jag ville vidare i min karriär och framför allt att jag ville utvecklas som säljare. Jag ville komma till ett mer seriöst bolag med seriösa produkter. Jag sökte jobb via arbetsförmedlingen och fick till slut syn på Reko Marketing som dessutom låg på härliga Gran Canaria.”

Kevin


Hur länge har du arbetat på REKO?

“Ca 1,5 år.”

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“Det är en väldigt lärorik säljskola oavsett om man är gammal eller ny som säljare. De har en en stark vinnarkultur som är något utöver de vanliga. Den som vill kan skapa sig den ultimata fritiden utanför jobbet tack vare alla aktiviter som finns att göra på ön tillsammans dom förmånliga arbetstiderna.”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?

“Jag ville personligen bredda erfarenheten inom sälj och få möjligheten att växa som person genom att bo i ett annat land. Ville öka mina möjligheter att kunna få vara mer delaktig i att hjälpa företaget att växa där den inviduella prestationen är extremt viktig samtidigt som man inte går miste om erfarenheterna av att arbeta i grupp.”

Kim
Vad våra anställda säger om at jobba och bo i spanien


Vad våra anställda säger om at jobba och bo i spanien

Hur länge har du arbetat på REKO?

“Sedan Januari 2014.”

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“Att flytta till Gran Canaria är bland det bästa jag har gjort. Jag vaknar varje dag till sol och palmer, har schyssta arbetsuppgifter och tider och ett riktigt fint gäng att jobba med.”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?
“Jag ville helt enkelt byta miljö och jobba och bo i ett varmt land långt bort från Sveriges gråa vardag. Det blev bättre än förväntat.”

Robin


Hur länge har du arbetat på REKO?

“Sedan februari 2014”

Några korta rader om att jobba på Gran Canaria och hos REKO?

“Väldigt bra och avslappnad arbetsplats. Samtidigt som det är seriöst och professionellt så känns det som att man är på en plats med massa vänner. Man blir alltid varm i kroppen så fort man kommer till kontoret.”

Vad gjorde så att du tog steget att flytta till Gran Canaria?

“Var trött på Sverige och det kalla klimatet. Dessutom tänkte jag att ha svenska löner och bo på en paradisö kan inte bli fel!”

Niclas
Vad våra anställda säger om att jobba och bo i spanienKan det bli bättre?

  • Världens bästa klimat
  • En gedigen säljerfarenhet och utbildning
  • Representera några av Sveriges starkaste varumärken
  • Höga ersättningsnivåer
  • Klättra inom företaget och branschen
  • En oförglömlig tid och vänner för livet
  • En högre livskvalité, lägre levnadskostnader och lägre skatt med möjligheten till en hög “svensk” lön

Är du sugen på att bli REKO?

Vi söker alltid efter talanger och tar gärna emot spontanansökningar, tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi värdesätter den sökandes inre egenskaper. Du behöver inte heller vara spansktalande för att jobba här i och med att vi arbetar mot den svenska marknaden. Vi är ivriga på att veta vad du har att erbjuda oss! Ta chansen och gör något de flesta vill, men inte vågar.

Skicka in din ansökan