FöretagsledningAlt Text

Joakim Jaksen

CEO – Sverige
joakim@rekomarketing.se
+46 72 200 99 09

Joakims historia ligger inom callcenter-sfären där han har en lång erfarenhet som försäljningsledare, med en hög kompetens inom en mängd olika branscher.Alt Text

Michael Somai

CEO – Spanien
michael@rekomarketing.se
+34 664 806 368

Michaels historia finner vi inom både försäljning och kundservice där han hjälpt såväl små leverantörer som stora bolag att nå rekordsiffror. Michael tar du kontakt med om du har frågor om hur vi ska kunna hjälpa Er.Alt Text

Filip Wadelius

Försäljningschef – Sverige
filip@rekomarketing.se
+46 70 253 16 10Alt Text

Jacob Walkey

Försäljningschef – Spanien
jacob@rekomarketing.se
+34 664 556 880UtmärkelserAlt Text

En resa

Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom försäljningsbranschen. Inom en tuff marknad där konkurrensen är enormt tuff och de främsta blir belönade har REKO på en kort tid visat framfötterna och vunnit flertalet prestigefyllda utmärkelser. Självklart tar inte resan slut här utan vi fortsätter vårt tåg mot att bli det självklara valet för både uppdragsgivare och arbetstagare – en resa präglad av engagemang, metodiskt arbete, nytänkande och resultatfokus.


Årets Säljare Telesales 2014 – Canal Digital 


Årets Ledare 2014 – Canal Digital 

Årets Säljare Alla Kategorier 2015 – Canal Digital

Årets Säljare Telesales 2016 – Canal Digital

Årets Säljbyrå 2016 – Canal Digital

Årets Säljare 2017 – Canal Digital

Årets Ledare 2018 – Canal Digital

Årets Säljare 2018 – Canal Digital

Kunskap & erfarenhetKonkurransekraftiga lösningar

Konkurrenskraftiga lösningar

REKO Marketing existerar för att hjälpa företag med spetskompetens inom försäljning och kundservice.
Vårt mål är att leverera kvalitativa resultat till nordiska aktörer och bistå marknaden med anpassade och skräddarsydda lösningar inom samtliga försäljnings- och kundvårdskanaler.
I branscher som förändras i snabb takt där konkurrensen är hög så måste varenda kundkontakt värdesättas. Med andra ord så ställs det höga krav på ett företags kundorienterade områden för dess överlevnad och tillväxt.
Genom en lång erfarenhet, innovation och tydliga mål så har vi levererat kvalitativa resultat, till både små, medelstora och stora bolag, i form av att behålla kunder samt nytt kundintag.

Vi värdesätter varje kundkontakt

Vi värdesätter varje kundkontakt

Varje dag har vi kontakt med tusentals kunder på uppdrag av våra uppdragsgivare och varenda kundkontakt är lika viktig, oavsett utfall. Sedan oktober 2013, när organisationen slog upp sina dörrar, har vi hjälpt bolag med både kort- och långsiktiga projekt och våra nyckelkunder återfinns i toppskiktet bland svenska företag där samarbetet har sträckt sig över flera år nu.Våra referenser från våra uppdragsgivare


”Kvalitet i både relation och leverans är centralt för oss i alla samarbeten. Reko har levererat stabila resultat åt oss sedan dag ett samt varit lyhörda för våra behov. Reko har också hjälpt oss med viktig input när det gäller att utveckla resultat och tm-verksamhet.”
– Anders Ohlin, Bredband2 AB
Vad Bredband2 säger om REKO Marketing - Telemarketing
”Jag kan starkt rekommendera REKO Marketing som uppdragstagare då de har ett enormt leveransfokus och fantastiska säljkunskaper. REKOs starkaste sidor är att dom är enkla att jobba med och levererar alltid vad de lovar. REKO Marketing är just nu den starkaste lysande stjärnan på TM-himlen och jag är övertygad om att de är här för att stanna. ”
– Kenny Leinonen, Canal Digital Sverige AB
Vad Canal Digital säger om REKO Marketing - Telemarketing