Marknadsundersökningar

Marknadsundersökningar till företagskunder.Marknadsundersökningar

Marknadsundersökningar

Många företag väljer att ta genvägen där de tror sig veta vad sina kunder egentligen efterfrågar och man gör en stor satsning på en kampanj som inte går vägen. Man kanske går ut starkt i media med reklamer som kostar hundratusentals kronor utan att man är helt säker på vad konsumenterna / företagen faktiskt känner inför produkten eller tjänsten. Att köra en drive med att ringa upp sina kunder för att etablera en direktkontakt, dels för att stärka sitt egna varumärke samtidigt som man samlar in väldigt värdefull information som kan användas för att styra sina interna organisationer inom sälj, marknad och kundservice. Vi kan leverera mätvärden som kan spara massvis med pengar, öka kundnöjdheten, penetrationen med nya kampanjer samtidigt som vi också kan följa upp i efterhand för att ge ett bevis på det ni faktiskt gjort. Lösningarna är många. Ta kontakt med oss innan ni gör en storsatsning inom detta område för att se vad vi faktsikt kan generera. Det finns inga genvägar mot framgång.


 Utförliga rapporter
Vi levererar utförliga rapporter på daglig basis baserat på era önskemål. Uppladdning av ljudfiler på en FTP tillsammans med återkopplingar på samtal med feedback inom kvalitet och produkt.
Öka lönsamheten
Öka lönsamheten genom att ha en bra nivå sälj och kvalite genom att arbeta med försäljningsretorik där kunden styr dialogen mot köpet.
Intern ångerhantering
Vi bearbeatar kunder som ångrat sitt abonnemang och undersöker anledningar till ånger och återkopplar feedback tillbaka till vår uppdragsgivare.


Vi ökar nåbarheten på ert adressmaterial
Vi använder oss av avancerad segmentering och komplexa system med utvecklade uppringningsmetoder för att komma i kontakt med så många av era kunder som möjligt.
Vi följer bransch-organisationens Kontaktas riktlinjer
Vi arbetar med en dialer konfigurerad med uppringningsinställningar som är godkända av Kontakta(tidigare SCCF).

Utvecklingen av individen
Vi har verktyg som främjar utvecklingen av individen. Vi arbetar aktivt med medlyssningar, coaching, projiceringar av resultat, utbildningsprogram & kvalitetsundersökningar.