Karriär på REKO


Tillsammans växer vi

REKO Marketing etablerades 2013 och vi har sedan dess befunnit oss i en positiv tillväxtfas när det kommer till omsättning, medarbetare, geografisk omfattning och renommé. Vår personal är vår absolut viktigaste tillgång och vi vet att om våra anställda mår bra, så mår företaget bra. Medarbetaren sätts därmed alltid i fokus. Det finns många anledningar till varför våra anställda trivs och lyckas hos oss och det är givetvis individuellt då alla människor är unika – här har vi listat de 6 starkaste anledningarna enligt våra medarbetare.

6 skäl till varför våra anställda trivs och lyckas hos oss.

Vi rör oss alltid framåt

Att stå still i sin utveckling är att gå bak i sin utveckling och därför arbetar vi ständigt för att lära oss att bryta ny mark. Vi nöjer oss aldrig och strävar alltid efter nästa nivå och denna filosofi har tagit både medarbetare och organisationen till vart vi är idag.

Atmosfären & kulturen

På REKO jobbar vi som ett team där alla hjälper alla. Sammanhållningen i ett team är avgörande för att nå resultat. Ambitionsnivån smittar av sig och vikten av att omringa sig av rätt personer har vi satt i exempel.

Gran Canaria & Barcelona

Att jobba och bo i Spanien är en dröm för många och som medarbetare hos oss erbjuds du den möjligheten – vill du ha 350 soldagar per år på Gran Canaria eller vill du uppleva storstadspulsen i kombination med stränderna i Barcelona?
Klicka här för att läsa mer om att jobba i Spanien

Kompetens

Vi har ett stjärnteam av coacher och handledare och känner till vikten av att ha rätt person på rätt plats.  Vi utövar modernt ledarskap där även de högsta cheferna är operativa på golvet och den största vikten lägger vi i att samtliga medarbetare lyckas och trivs. 

Karriärmöjligheter

I vår expansionstakt finns alltid möjlighet att växa inom bolaget. Samtliga inom ledningen har jobbat sig upp till en högre roll och vi lyfter alltid personal internt.  Vi är idag kända för att ha en av Sveriges skarpaste säljskolor och vissa medarbetare har gått till högre positioner hos våra samarbetspartners.

Stegra i lön

Bolagets ekonomi lever i symbios med våra medarbetares och av naturliga anledningar ger vi enormt bra förutsättningar till våra säljare när det kommer till att ta sig upp i lönenivå på våra försäljningsprojekt. Det ligger i organisationens intresse att samtliga lyckas och vi gör, vid varje tillfälle, allt som ligger i vår makt för att det ska bli ett lyckat utfall.

Vill du också bli en del av REKO?

De som har arbetat med oss eller besökt oss har alltid berömt arbetsatmosfären som vi har på våra arbetsplatser. Vår arbetskultur är av största vikt – sammanhållning, att hjälpa varandra, att utvecklas som människor och ha roligt på vägen samtidigt som vi alltid strävar efter att ta nya höjder. Vi älskar att sätta nya trender och att arbeta innovativt. Vi har blivit specialister på att jobba utifrån våra medarbetare och inte som traditionella bolag gör genom riktlinjer och strukturer. Vi gör på vårt egna sätt och våra metoder har bevisligen fungerat, men resan har bara startat.Vi söker alltid efter talanger och tar gärna emot spontanansökningar, tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav då vi värdesätter den sökandes inre egenskaper och vi jobbar aktivt med utbildningar anpassade efter din egna nivå. För att ansöka till vårt kontor i Barcelona eller på Gran Canaria behöver du inte kunna tala spanska då vi bearbetar den svenska marknaden.

Ta chansen och skicka in din ansökan redan nu, vi är ivriga på att veta vad du har att erbjuda oss! !

Ansök nu

“Jag tycker att REKO är den bästa arbetsplatsen jag någonsin har varit på – allt från kollegorna till cheferna. Sedan är det praktiskt taget omöjligt att ha tråkigt på Gran Canaria då man lever ett…. (läs mer) Venesa Dymitr
Min tid på REKO började i augusti 2016 på Uppsalakontoret som då var helt nyöppnat. Ett högt och härligt tempo kombinerat med den välförankrade REKO-mentaliteten att… (läs mer)Johan Norvik