Om REKO

Kunskap, erfarenhet och kompetens.Konkurransekraftiga lösningar

Konkurrenskraftiga lösningar

REKO Marketing existerar för att hjälpa företag med spetskompetens inom försäljning och kundservice.

Vårt mål är att leverera kvalitativa resultat till nordiska aktörer och bistå marknaden med anpassade och skräddarsydda lösningar inom samtliga försäljnings- och kundvårdskanaler.

I branscher som förändras i snabb takt där konkurrensen är hög så måste varenda kundkontakt värdesättas. Med andra ord så ställs det höga krav på ett företags kundorienterade områden för dess överlevnad och tillväxt.

Genom en lång erfarenhet, innovation och tydliga mål så har vi levererat kvalitativa resultat, till både små, medelstora och stora bolag, i form av att behålla kunder samt nytt kundintag.

Läs mer om vilka vi ärVi värdesätter varje kundkontakt

Vi värdesätter varje kundkontakt

Varje dag har vi kontakt med tusentals kunder på uppdrag av våra uppdragsgivare och varenda kundkontakt är lika viktig, oavsett utfall. Sedan oktober 2013, när organisationen slog upp sina dörrar, har vi hjälpt bolag med både kort- och långsiktiga projekt och våra nyckelkunder återfinns i toppskiktet bland svenska företag där samarbetet har sträckt sig över flera år nu.

Idag erbjuder vi lösningar inom samtliga sälj- och kundservicekanaler.

Läs mer om vad vi kan erbjudaVåra referenser från våra uppdragsgivare


”Kvalitet i både relation och leverans är centralt för oss i alla samarbeten. Reko har levererat stabila resultat åt oss sedan dag ett samt varit lyhörda för våra behov. Reko har också hjälpt oss med viktig input när det gäller att utveckla resultat och tm-verksamhet.”
Anders Ohlin, Bredband2 AB
Vad Bredband2 säger om REKO Marketing - Telemarketing
”Jag kan starkt rekommendera REKO Marketing som uppdragstagare då de har ett enormt leveransfokus och fantastiska säljkunskaper. REKOs starkaste sidor är att dom är enkla att jobba med och levererar alltid vad de lovar. REKO Marketing är just nu den starkaste lysande stjärnan på TM-himlen och jag är övertygad om att  de är här för att stanna. ”
– Kenny Leinonen, Canal Digital Sverige AB
Vad Canal Digital säger om REKO Marketing - TelemarketingHör gärna med oss för att få ett förslag på en kostnadseffektiv lösning för att generera fler nöjda kunder.


KONTAKTA OSS